Tyverialarmer og alarmsystemer

Beskyt dit hjem eller din virksomhed med en tyverialarm. Selvom en tyverialarm ikke kan afholde tyvene fra at bryde ind, så kan det holde dem på afstand – og så kan du hurtigt få hjælp af vagttjenesten, hvis dit hjem eller din virksomhed er udsat for indbrud.

Alarmsystemet kan fås både med og uden kamera – og har du også adgangskontrol, kan det sættes op, så det taler sammen med alarmsystemet. Vi hjælper med at finde frem til den bedste løsning for dit hjem eller din virksomhed.

Tyverialarm med kamera

Der kan være mange fordele ved at vælge en tyverialarm med kamera. En af de mest åbenlyse fordele er, at du kan se, hvad der sker, når alarmen går. Du kan altså se, om det er en fejl, at alarmen er gået, eller om der er behov for vagtudrykning.

En anden fordel ved at have en tyverialarm eller et alarmsystem med kamera er, at det kan være med til at afholde tyvene fra netop at bryde ind i dit hjem eller i din virksomhed. Det har med andre ord en forebyggende effekt.

Skulle tyven alligevel vælge at bryde ind, så har du en optagelse af tyvens handlinger. Dermed har du dokumentation for, hvad der er sket – og måske har du endda også en optagelse af tyvens ansigt.

Endeligt kan det også være, at du får en lavere forsikringspræmie, hvis du har en tyverialarm med kamera. Ved nogle virksomhedsforsikringer er det et krav, alt efter det sikringsniveau, der kræves. Hos Jysk Alarm & Sikring er vi certificerede af Forsikring & Pension, og vi må derfor opsætte alarmsystemer og tyverialarmer, der lever op til kravene fra forskellige sikringsniveauer.

Videoovervågning og tyverialarm

Indbrudssikring

Indbrudssikring er en vigtig del af at beskytte sit hjem eller sin virksomhed mod indbrud og tyveri. Der findes en lang række forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der kan implementeres, når man ønsker at indbrudssikre sit hjem eller sin virksomhed.

Nogle af de mest udbredte sikkerhedsforanstaltninger, når det gælder indbrudssikring, er:

  • Alarmsystemer
  • Videoovervågning
  • Lys og bevægelsessensorer
  • Indbrudssikring af vinduer og døre

Ofte er indbrudssikring af vinduer og døre dog ikke nødvendigt – særligt hvis du har et lavt sikringsniveau. I stedet for kan du med fordel få opsat bevægelsessensorer, som aktiverer alarmsystemet eller videoovervågningen, når der registreres bevægelse. For nogle virksomheder vil indbrudssikring af vinduer og døre dog være et krav fra forsikringen grundet sikringsniveauet. Er du i tvivl om, hvordan du bedst indbrudssikrer dit hjem eller din virksomhed, så kontakt os via formularen nederst på siden.

Alarmsystem til erhverv

Hos Jysk Alarm & Sikring har vi stor erfaring med installation af alarmsystemer til erhverv. Vi kan hjælpe dig med at installere et komplet alarmsystem til hele virksomheden, uanset virksomhedens størrelse.

Ud over at vi installerer dit erhvervsalarmsystem, så sørger vi også for vedligehold og servicering af systemet. Det betyder, at vi sørger for, at alarmsystemet altid virker som det skal. Er der en sensor, der opstår fejl på eller går i stykker, skal I heller ikke bekymre jer om det – den kommer vi skifter.

Vores erfaring er, at det ofte giver mest værdi for virksomheder med en samlet pakke, som også omfatter videoovervågning og adgangskontrol. Så får du fuld kontrol over alle virksomhedens sikkerhedsforanstaltninger fra ét kontrolcenter.

Er du interesseret i at få et komplet alarmsystem til din virksomhed? Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til os på 70 20 40 04, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan et alarmsystem kan tilpasses din virksomhed.

Få en løsning, der passer til dit sikringsniveau

Når du skal forsikre din virksomhed, stiller dit forsikringsselskab en række krav, alt efter den risiko, der er for at virksomheden bliver udsat for indbrud. Det udmønter sig i et sikringsniveau, som stiger alt efter værdierne, der er i virksomheden.

Vi kender kravene fra hvert af de 6 forskellige sikringsniveauer, så vi kan rådgive dig om, hvilke løsninger, der er nødvendige i din virksomhed. Vi er desuden certificerede installatører hos Forsikring & Pension, hvilket betyder, at vi må montere din sikring. Du får også en installationserklæring som dokumentation sikringen. 

Kontakt os, hvis du ønsker en løsning, der lever op til dit sikringsniveau. Du kan også ringe til os på 70 20 40 04.

Alarmsystem til private

Når dit private hjem skal sikres med et alarmsystem, kan du selv vælge, hvilken løsning, du ønsker. Mange vælger at koble deres alarmsystem op sammen med et kamera, så de også kan se, hvorfor alarmen går i gang.

Både alarmsystem og videoovervågning kan kobles op sammen med bevægelsessensorer. Har du dyr i hjemmet, sørger vi for, at alarmen ikke går, blot fordi katten hopper op i vindueskarmen, eller når hunden går hen til sin vandskål.

Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer i private hjem – i både lejligheder og huse. Vi rådgiver dig også til, hvad der er den bedste løsning til netop dit hjem og dit behov, da der er forskel på, om du bor i hus eller lejlighed, samt hvilke omgivelser, der er omkring dit hjem.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til os på 70 20 40 04, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan sikre dit hjem.

Alarmsystem private

Når alarmen går –
vagtudrykning hele døgnet

Når alarmen går, får både du og kontrolcentralen besked. Kontrolcentralen vil straks ringe til dig for at høre, om de skal sende en vagt ud til din virksomhed eller dit hjem. Hvis du ikke ønsker det, skal du blot sige det kodeord, du har valgt – så aflyses alarmen.

Vi laver en individuel aftale med dig som kunde om, hvordan der skal reageres ved evt. alarm. Har du behov for, at der bliver sendt en vagt ud, så sender vi straks en Securitas-vagt ud til adressen.

Vi har et fast samarbejde med Securitas. Derfor kan vi også tilbyde en landsdækkende vagtservice til alle vores kunder.

Securitas vagt

Certificeret AIA-installatør

Hos Jysk Alarm & Sikring er vi ikke kun certificeret inden for adgangskontrol. Vi er også certficeret AIA installatører. Vi er certificeret til både at kunne installere og vedligeholde dine alarmsystemer og indbrudsalarmer, forkortet AIA. 

Se vores ISO certificering her:

ISO certificering

Certificeret installatør

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et tilbud på et alarmsystem til dit hjem eller til din virksomhed, så kontakt os og hør mere om dine muligheder. Vi har mange års erfaring med installation af alarmsystemer – lige som vi også kan lave en samlet løsning med eksempelvis videoovervågning.

Ring til os på 70 20 40 04 eller udfyld formularen – så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.