Vi hjælper både private og erhverv

Ydelser

Jysk Alarm & Sikring er din professionelle samarbejdspartner inden for sikkerhedsløsning til både erhverv og private. Vi leverer professionelle løsninger, der passer til alle dine sikringsbehov. Det betyder, at vi kan levere én samlet løsning, der er tilpasset til lige præcis din bolig eller virksomhed.

Vi servicerer kunder inden for det private, virksomheder, kommuner, regioner og stat. Vi er derfor også sikre på, at vi kan hjælpe med at finde den helt rette løsning til lige præcis dine behov.

Vi har mange års erfaring med forskellige sikkerhedsløsninger, og vi står klar til at hjælpe dig. Tag os også med på råd, hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger der passer bedst til din situation. Vi er din sparrings- og samarbejdspartner, så tag os med på hele rejsen, lige fra sparring og rådgivning til installation samt den efterfølgende service.

Hos Jysk Alarm & Sikring kan vi hjælpe dig med:

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Vores adgangskontrolsystemer sikrer, at kun autoriserede personer har adgang til specifikke områder.
Læs mere

Alarmsystem

Alarmsystem

Få øjeblikkelig besked om mistænkelig aktivitet. Vi sender en Securitas-vagt, hvis det er nødvendigt
Læs mere

Videoovervågning

Videoovervågning

Beskyt dine aktiver eller ejendele, eller få en smart videoløsning til at skabe ekstra værdi for virksomheden
Læs mere

For erhverv

Vi ved, hvor vigtigt det er, at beskytte sine medarbejdere, ejendomme og værdier samt data. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til alle typer erhvervskunder. Vi tager højde for dine ønsker og behov, og vi sørger for, at din kommende løsning lever op til alle krav fra dit sikringsniveau.

Vores sikkerhedsspecialister hjælper dig med at installere adgangskontrol, videoovervågning samt alarmsystemer. Vi er certificerede installatører hos Forsikring & Pension (F&P), og vi kan derfor installere de ønskede løsninger – og du får den nødvendige dokumentation for sikringen.

Løsning erhverv
Løsninger private

For private

Vi hjælper dig med at beskytte dit hjem og din familie. Derfor skræddersyr vi vores løsninger til at passe til lige præcis dine behov og ønsker. Med et alarmsystem beskytter vi dit hjem mod indbrud – og skulle uheldet være ude, sender vi hurtigt en Securitas-vagt ud til dit hjem.

Vi hjælper dig også med at opsætte videoovervågning på din grund. Så kan du altid følge med via en app på telefonen – også når alarmen går. Vi kan nemlig levere et integreret system med både tyverialarm og videoovervågning.