LÆS OM

Videoovervågning

Sikring af din virksomhed

Overvågningssystem til

erhverv

Hos Jysk Alarm & Sikring tilbyder vi videoovervågning til erhverv i hele Danmark. Vi kan lave videoovervågning på lige de områder du ønsker, og har overvågningssystemer, der passer til både små og store virksomheder.

Vi skræddersyer løsninger, der passer til din virksomhed, så hvad end du ønsker overvågning i forhold til butikstyveri i en mindre butik eller videoovervågning til større lagerhaller, så har vi løsningen til dig.

Med videoovervågning fra Jysk Alarm & Sikring øger du sikkerheden i din virksomhed. Ikke nok med at du altid har det fulde overblik over hvem der færdes i området, så kan du med videoovervågning også nemmere dokumentere et eventuelt tyveri.

Vores overvågningssystemer er den optimale løsning til dig, der ønsker at holde uvedkommende gæster væk og skabe trygge rammer for virksomheden – også udenfor arbejdstiden når området står tomt.

Overvågning mod butikstyveri

Videoovervågning er en af de bedste løsninger mod butikstyveri. Har du haft indbrud i butikken, eller sker det, at du oplever butikstyveri, kan du med videoovervågning dokumentere forbrydelsen.

Du får selv et komplet overblik over, hvad der sker i butikken, og i forhold til sager hvor politiet er indblandet er overvågning en stor hjælp, når sagen skal opklares og tyven identificeres.

Risikoen for butikstyveri findes i alle butikker. Dog er der stor forskel på hvor stor risikoen er, alt efter hvordan din butik er indrettet, samt hvor den er placeret.

Vi har overvågning mod butikstyveri, der passer til alle butikker, store som små. Alt afhængig af din butik hjælper og rådgiver vi dig til hvilken løsning, der vil være mest optimal for dig.

Video installation

Videoovervågning der passer

til dine behov

Hos Jysk Alarm & Sikring skræddersyer vi løsninger, der passer til dine behov. Ønsker du videoovervågning i din virksomhed, hjælper vi dig til at finde den perfekte løsning, så du får mest mulig ud af overvågningen. Vi har den nødvendige viden og ekspertise, der skal til for at kunne rådgive og vejlede vores kunder indenfor videoovervågning. Vi har et bredt produktkendskab og en stor viden omkring tyverier, og hvordan disse bedst muligt undgås. Dette know-how indenfor videoovervågning er med til at sikre, at vores kunder altid får de bedste løsninger. Når vi skræddersyer overvågningsløsninger, sker det ved en grundig gennemgang af de områder, der skal overvåges. Vi finder i samarbejde med kunden ud af hvad og hvor meget der er behov for, så vi kan garantere den mest optimale løsning til den enkelte kunde. Ofte kan det være en god ide at sammensætte flere forskellige systemer, for at højne sikkerheden mest muligt. Vi rådgiver derfor kunden til hvilke løsninger der vil passe godt med overvågningen Er du interesseret i at høre mere om videoovervågning fra Jysk Alarm & Sikring, kan du kontakte os på +45 7020 4004 og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej.
Artikler

Læs mere om

Totalsikring, Video
og alarmer