TIL

Private

Sikring af dit hjem

Sådan måler du

op derhjemme

Når du vælger en alarm til dit private hjem, er det vigtigt at gøre dig overvejelser omkring hvilken, samt hvordan, du vil have alarmen. Alt efter boligtype og behov kan det være forskelligt hvilken løsning, der passer til lige præcis dig og dit hjem. Der er flere forskellige faktorer der spiller ind, når du skal måle op til din nye alarm. Det er vigtigt at have styr på hvor mange døre og vinduer hjemmet har, samt hvordan disse fungere. Herudfra er det lettere at finde frem til det rette alarmsystem. Har du brug for råd og vejledning til hvordan du præcis måler op, samt hvilken alarm du bør vælge, står vi altid klar til at hjælpe dig.
Alarmer til private hjem bliver stadig mere populært. Mange danskere føler sig ikke trygge i deres eget hjem, og flere frygter indbrud både imens de er ude og men også når de er hjemme. Netop derfor vælger flere og flere danskere at installere alarmsystemer i hjemmet. Med et alarmsystem holder du ubudne gæster væk fra hjemmet, og du sikrer dig, at dine værdigenstande forbliver i god behold.
Sikkerhed i hjemmet

Installation i

private hjem

Vælger du at købe alarmsystemer gennem Jysk alarm og sikring kan du vælge at få en af vores erfarende teknikere til at komme ud og installere systemet for dig. Vi sørger for at sætte alarmen korrekt op, og instruerer dig i brugen heraf. Vælger du selv at installere dit alarmsystem medfølger en vejledning hertil. Da det dog kan være et tidkrævende og besværligt projekt for mange, vælger de fleste af vores kunder at benytte sig af en af vores professionelle teknikere. Har du spørgsmål til privat alarmer eller til installationen heraf, kan du kontakte os i dag og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere.
Artikler

Læs mere om

Totalsikring, Video
og alarmer