LÆS OM

Låse

Sikring af dit hjem og virksomhed

Moderne Låse

og Låsesystemer

Har I behov for et professionelt låsesystem til virksomheden eller hjemmet? Hos Jysk Alarm & Sikring sælger vi kvalitetsdygtige låse og låsesystemer. Vi producerer selv vores låsesystemer, så vi kan være 100 % sikre på at vores kunder får et låsesystem, der lever op til alle de høje krav både du og vi har. Vores dygtige låsesmede udskifter, reparere og montere både mekaniske og elektroniske låsesystemer. Nemmere bliver det ikke. Vores autorisation er din sikkerhed for at få et professionelt og fejlfrit låsesystem. Vi ønsker at skabe en større sikkerhed for vores kunder med effektive låse og systemer, der passer præcis til dit behov. Om du er en større virksomhed, der ønsker adgangsbegrænsninger, eller en privat husstand med behov for et låsesystem, så kan vi klare det for dig. Vi hjælper og rådgiver vores kunder, så du altid står med den løsning der er mest optimal for dig og som passer bedst til din ejendom.

Sikkerhed og tryghed - til både erhverv og privat

De fleste af vores kunder kommer fra erhverv, hvor der er brug for et solidt låsesystem, som kan sikre virksomheden og skabe tryghed blandt medarbejderne. Dog tilbyder vi også produkter og service til private. Da vi selv producerer vores produkter, har vi rig mulighed for at tilpasse låseløsninger til den enkelte, så du får en lås der passer til dig. Med et låsesystem skaber du tryghed både i hjemmet og i virksomheden. Med et låsesystem til private kan du altid føle dig sikker – også når du ikke er hjemme. Du sikrer din bolig for uvedkommende gæster, og du har styr på hvem som kommer i dit hjem. Til erhverv kan du med et låsesystem helt selv styre hvem som kommer ind hvor og hvornår. Du har den fulde kontrol over virksomheden, og du sikrer dig at kun de rette personer får adgang til hvad de skal have adgang til.
Montering af låse

Elektronisk

låsesystem

Vores elektroniske låsesystemer består af låse der bliver kodet elektronisk. Med et elektronisk låsesystem får du adgangskontrol, som giver dig den fordel, at du selv kan bestemme hvornår hvilke døre skal være åbne for hvilke adgangskort. Du kan se hvilke personer som kommer igennem dørene, da hver enkel nøglebrik, adgangskort eller kode har sit eget personlige nummer. Udover døre kan et elektronisk låsesystem også benyttes til eventuel betaling i f.eks. en kantine, printere, skabe mm. Du får den fulde kontrol og det nødvendige overblik over hele din virksomhed. Vores elektroniske låsesystemer bruges ofte til erhverv, men kan ligeledes benyttes af private, som ønsker ekstra sikkerhed, tryghed og fleksibilitet.
Artikler

Læs mere om

Mekanisk låsesystem

Vores mekaniske låsesystemer består af traditionelle nøgler, som vi kender dem. Cylinderen i de mekaniske låsesystemer er drevet af nøgler, og kræver derfor ikke nær så meget arbejde som ved et elektronisk system. Derfor er disse systemer ofte også forbundet med færre omkostninger.

De mekaniske låsesystemer består af forskellige nøgler, som hver især er designet til at give adgang til bestemte steder. Det betyder at du med disse nøgler har muligheden for at begrænse adgangen som du vil. Hver person eller medarbejder har således kun brug for én nøgle, som vil give dem den adgang de har behov for.

Nøglerne til de mekaniske låsesystemer er selvfølgelig sikret mod kopiering, så du kan bevare overblikket uden problemer. Vores mekaniske låsesystemer kan ligeledes benyttes til både privat og erhverv.