LÆS OM

Alarmer

Sikring med alarm

Undgå indbrud

Alarm systemer til erhverv

Med et alarmsystem til erhverv sikrer du din virksomhed mod indbrud og anden ulovlig indtrængen. Vi passer godt på din virksomhed når du eller dine ansatte ikke er til stede. Antallet af Indbrud hos virksomheder i Danmark er heldigvis faldene, og har været det, det sidste årti – ikke mindst på grund af det stigende antal af virksomheder, der benytter sig af alarmsystemer. Ikke desto mindre er det et stadig stort problem når uvedkommende trænger sig ind på virksomhedernes private grund. Det skaber utryghed både når virksomheden står tom, men også hos medarbejdere helt generelt. Med tilpassede løsninger indenfor alarm til erhverv, har vi et optimalt alarmsystem til alle virksomheder. Vi har billige alarmer til erhverv, uden at gå på kompromis med sikkerheden, som du kan få stor glæde af både nu og i fremtiden. Vi rådgiver og hjælper dig til at finde lige netop den alarm, der matcher dine behov. Vil du høre mere om vores alarmer til erhverv, kan du få en uforpligtende samtale med en af vores erfarende medarbejdere indenfor området. Kontakt os på +45 7020 4004 eller skriv dig op på vores kontaktside, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Sikring mod butikstyveri

Mange butikker rundt i Danmark har oplevet butikstyveri mindst én gang, og mange har endda oplevet det som et gentagende problem. Uanset hvor lidt, hvor meget eller om tyvene overhovedet fik noget med sig, gør det lige ondt. Utrygheden ved tanken om at fremmede har været inde og tage noget de ikke er berettiget til, er det der gør mest ondt. Netop derfor bør du altid aktivt sikrer din butik mod tyveri og indbrud. Alt efter placering og sikkerhed er nogle butikker i høj risiko for butikstyveri, mens andre ligger i den lavere risikogruppe. Uanset hvad, vil risikoen dog altid være der. Vi har individuelt tilpassede alarmløsninger til butikker, som kan hjælpe på problemet. En fordel kan være at installere et alarmsystem med dertilhørende overvågning. På den måde har du altid det fulde overblik over hvem der befinder sig i butikken, og du kan lettere identificere eventuelle tyveknægte. En alarm til butik med overvågning vil ofte være et af de mest effektive redskaber i forhold til at skræmme tyvene væk. Skulle uheldet være ude, vil denne også være til stor hjælp, til når politiet skal involveres.
Alarm installation

Find den rette alarmløsning

til virksomheden

Hos Jysk Alarm & Sikring er vi eksperter i alarmer til erhverv, og vi ved hvad der virker for at holde tyvene væk. En tyverialarm gør det ikke blot langt mere besværligt for tyvene at trænge ind, det holder dem også helt væk. Statistikker viser, at du med et synligt alarmsystem skræmmer tyvene væk, allerede før de påbegynder indbrud eller anden hærværk. Vi tilbyder alarmsystemer til både små, mellemstore og store virksomheder, og vi skræddersyer løsninger, så de passer til lige netop din virksomhed. Om du ønsker et alarmsystem mod butikstyveri, til en lille café, til større lagerhaller har vi den rette løsning til dig. Med den personlig service, finder vi i samarbejde med dig den mest optimale erhvervsalarm til din virksomhed.
Artikler

Læs mere om

Totalsikring, Video
og alarmer