LÆS OM

Adgangskontrol

Sikring af din virksomhed og hjem

Professionel

Adgangskontrol

Hos Jysk Alarm & Sikring kan du få kvalitetsdygtig adgangskontrol til både erhverv og privat. Hos os får du et af markedets stærkeste løsninger indenfor adgangskontrol, så du kan have det fulde overblik og kontrol over din ejendom. Et adgangskontrolsystem øger fleksibiliteten, og du får muligheden for at kontrollere alle tilgængelige adgange. Vi tilbyder adgangskontrol med både kode, fingeraftryk, låsesystem, nøglebrik mm. Du kan nemt selv styre hvem som skal have adgang til hvad og hvornår. Du får lettere ved at administrere medarbejderes adgange til virksomheden, og ved hjælp af individuelle adgangsrettigheder, har du helt styr på adfærden i virksomheden. Vores adgangskontrol er let at styre, hvilket gør det hurtigt og enkelt hvis adgange skal ændres eller tilføjes. Med et professionelt adgangskontrolsystem fra Jysk Alarm & Sikring skaber du tryghed for medarbejdere og personer i virksomheden og hjemmet.

Sikkerhed og alarmering – til både erhverv og privat

Vores adgangskontrol bliver primært brugt til erhverv, når virksomheder skal kunne styre sine mange adgange rundt i bygningerne. Det skaber en sikkerhed i virksomheden når der gives adgang til dem, der skal have adgang, og det er samtidig super nemt for medarbejderne, når de kun skal benytte sig af én nøgle, kode, brik eller lignende. De slipper for de store nøglebundter og det gør det lettere at finde rundt i hvad der hører til hvad. Det er ikke alle i virksomheden, som har behov for at komme rundt de samme steder. Medarbejdere i forskellige afdelinger eller med forskellige arbejdsopgaver har hver sine behov i virksomheden, og med adgangskontrol gør du det nemt for medarbejderne at komme hen hvor de skal. Adgangskontrollen skaber tryghed i virksomheden, og sikre at kun de rette personer kommer i de rette lokaler. Du holder uvedkommende gæster ude, og kan altid se hvem der har været hvor og hvornår. For komplet sikkerhed kan du til adgangskontrollen også få alarmering oveni. Med en kombination af adgangskontrol og alarm er virksomheden fuldt sikret og både du og medarbejderne kan føle sig trygge alle døgnets timer. Arbejdes der med fleksible arbejdstider er det nemt for medarbejderne at komme hen hvor de skal, og de kan være trygge ved eksempelvis at være alene i bygningen eller lade personlige ejendele ligge fremme. Selvom adgangskontrollen ofte bruges af erhvervskunder, tilbyder vi også løsninger til private. Ønsker du at tilføje adgangskontrol i hjemmet, kan vi hos Jysk alarm & Sikring finde optimale løsninger, der passer til dit behov. Adgangskontrol er nemlig til alle der ønsker tryghed og fleksibilitet i ejendommen.
Installation af adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol

til dit behov

Vi har forskellige løsninger indenfor adgangskontrol, som dækker behovet for en tryg og sikker hverdag. Om du er en stor virksomhed eller en mindre husstand kan vi finde en løsning, der passer til dig. For at opnå den optimale effekt af vores elektroniske adgangskontrol er det vigtigt at finde et system der passer til dine behov. Du bør danne dig et overblik over hvem du ønsker adgang til hvad og hvornår, hvor mange personer der skal benytte sig af systemet samt hvordan du ønsker de involverede skal kunne identificere sig. Vi er altid klar til at hjælpe og guide dig til at finde et optimalt system. Kontakt os her, så kan vi sammen finde en løsning der passer til dig og dine omstændigheder.
Artikler

Læs mere om

Totalsikring, Video
og alarmer